Γιατί να μας προτιμήσετε

CRS MOTORS η καλύτερη επιλογή

CRS MOTORS η καλύτερη επιλογή στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

  • Εάν ψάχνετε να αγοράσετε το επόμενό σας αυτοκίνητο, να είστε σίγουροι ότι η CRS MOTORS αποτελεί την καλύτερή σας επιλογή.
  • Είμαστε στην αγορά του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας από το 2004 με πάνω από 25.000 ευχαριστημένους πελάτες.

Διακρινόμαστε για:

Την αξιοπιστία

Αποτελούμε εδώ και πολλά χρόνια το σύμβολο αξιοπιστίας μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας με αφοσίωση και υπευθυνότητα στην αγορά της αυτοκίνησης. Η δίκαιη συμφωνία είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.

Την υπευθυνότητα

Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας, πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε να επιλέξουν το όχημα που πραγματικά τους ταιριάζει. Φροντίζουμε για τη σωστή παράδοση του αυτοκινήτου με ο,τι έχει συμφωνηθεί, με επαγγελματισμό και συνέπεια, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Εγγυημένα αυτοκίνητα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς μόνο από την CRSMOTORS

Την άριστη ποιότητα αυτοκινήτων & μοτοσυκλέτας

Όλα τα αυτοκίνητα που εμπορευόμαστε έχουν ελεγχθεί σε όλα τα μηχανικά μέρη σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή από έμπειρους τεχνικούς. Έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητα των αυτοκινήτων που προσφέρουμε.

Την υποστήριξη των πελατών μας και μετά την αγορά

Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας, ακούμε με προσοχή τους προβληματισμούς τους και τους υποστηρίζουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν στο μέλλον, καθώς όλα τα αυτοκίνητά μας παρέχονται με εγγυήσεις. Παράλληλα προσφέρουμε έκπτωση στο επόμενο Service του αυτοκινήτου σας προσθέτοντας αξία όχι μόνο στην αγορά αλλά και στη συντήρησή του.

Τις Εγγυήσεις που προσφέρουμε

Παρέχουμε για όλα τα αυτοκίνητα εγγύηση ορθής λειτουργίας έτσι ώστε να είστε εξασφαλισμένοι για την ποιότητα των αυτοκινήτων μας. Αυτό σημαίνει ότι η αγορά αυτοκινήτου από τη CRSMOTORS σας προφυλάσσει από οποιοδήποτε ρίσκο.

Δείτε τα διαθέσιμα Αυτοκίνητα